Зимове чоловіче взуття

Ось уже не за горами зима та холоди, тож варто задуматись про поповнення чи оновлення вашого гардеробу а особливо - взуття. Такий елемент вашого гардеробу як взуття повинен бути підготовлений та куплений ще до початку зими та холоду, адже якщо не тримати ноги в теплі, то застуда вам гарантована. Саме зараз ми розкажемо вам, як правильно підібрати взуття на зиму, щоб і ноги не мерзли і щоб виглядали ви стильно та в тренді:

Перше, та найголовніше що може бути у виборі взуття на зиму - якість матеріалів та якість самого виробу. Одиниці представників чоловічого роду вибирають взуття тільки за зовнішнім виглядом, переважна ж більшість віддає перевагу зручності та якості. Для ділових людей та бізнесменів зовнішній вигляд відіграє звісно величезну роль, але ж ви самі розумієте - ціна їхнього взуття суттєво відрізняється від суми, яку кожен з нас може виділити на пару хорошого взуття. В нашому з вами випадку орієнтуватись потрібно на якісне, але і водночас недороге взуття. Інтернет-магазин “Стептер”, який і пропонує вам якісне взуття від виробника за доступною ціною, підготував для вас декілька важливих порад для вибору якісного зимового взуття.

  1. Прийшовши у магазин чи при замовленні в інтернеті що перше ви запитуєте при виборі взуття?! Правильно, матеріал. Всі з нас знають, що найкращий матеріал як і для зими, так і для інших сезонів це звісно ж шкіра. Беззаперечно, все так, шкіра добре зберігає тепло, гарно служить, відносно легка в догляді. Але ж на ринку взуття існує і безліч інших варіантів, таких самих гарних, якісних… Зараз поговоримо про всі:

  • Шкіра. Саме цей матеріал найдавніший, найзручніший і практичніше ніхто ще не придумав. Натуральна шкіра гарно дихає, тож зимою вам буде і тепло, і нога потіти не буде. Також до переваг цього матеріалу відносять легкість у догляді, адже крім пасти для взуття та м'якої щітки вам практично нічого не потрібно. Та і на вологу погоду шкіра - прекрасний варіант, адже вологу вона практично не пропускає… Коротше кажучи, взуття шкіри - незамінний атрибут в гардеробі кожного чоловіка, тож одна гарна пара шкіряного взуття у вас бути повинна.

  • Велюр. Взуття з велюру завжди в трендах, адже виглядає воно дуже елегантно, акуратно та стильно. Велюр досить новий та сучасний матеріал, виготовляють його із шкіри методом хромового дублення шляхом шліфування верхньої поверхні. З його переваг, як ми вже сказали, елегантний зовнішній вигляд, ну а з недоліків - догляд та можливість носити таке взуття тільки в суху погоду.. При намоканні взуття з велюру може втратити свою форму, хоча на ринку зараз і достатньо професійних водовідштовхуючих матеріалів, доглядати за таким взуттям досить важко. Отож, висновки: взуття з велюру на зиму прекрасний та елегантний варіант, але тільки в суху погоду та при хорошому догляді.

  • Нубук. Якщо говорити про натуральний нубук - то це та сама шкіра, просто по-іншому оброблена. Виготовляють нубук дубленням шкіри великої рогатої худоби дрібним шліфуванням, в результаті чого утворюється ворс. Гарно підібране взуття з нубуку показує вас зі сторони стильної людини, тож гарна пара взуття з нубуку завжди присутня в гардеробі стильних та модних людей. Таке взуття прекрасно підходить для виходів у світ та для щоденного носіння, єдиний їх недолік - нубук не сприймає вологи, тож потребує додаткового догляду та витрат на хороші засоби по догляду.

  1. Матеріал верху, це звісно важливо, тож основні моменти ми вам розповіли. Але внутрішній матеріал саме взимку відіграє не менш важливу роль, тож розумітись в цих моментах пр виборі взуття на зиму теж необхідно:

  • Байка. Байка - м'яка бавовняна, вовняна або напіввовняна тканина з ворсом. Застосовується як утеплювач для демісезонного, осіннього та зимового взуття (для “теплої” зими). Підкладки з байки використовують як і для недорогих, так і дорогих виробів взуття завдяки ряду переваг даного матеріалу: байка практично не зношується та досить довго прослужить вам без деформацій; байкова тканина міцна та дуже надійна, тож добре переносить перепади температури та стійка до вологи; байка гарно зберігає тепло, виготовляється з натуральної вовни або шерсті та невибаглива в догляді. Саме через всі вищеперераховані переваги саме цей матеріал дуже популярний у сфері виготовлення зимового взуття.

  • Утеплювач взуття хутро - це вичинена шкура вівці (цигейка) з максимально збереженим волосяним покривом. Всі бачили дублянки - це повний аналог хорошого хутряного взуттєвого утеплювача. Інші утеплювачі називати хутром не можна, це прямий обман покупців. Для перевірки контролю якості досить вивернути «язичок» черевик і уважно оцінити густоту утеплювача, а також принюхуватися до взуття.

  • Утеплювач взуття шерсть, часто неправильно званий «вовняним хутром» - це суміш натуральної вовни з синтетичними волокнами, міцно зрощена з еластичною і повітропроникною текстильною підкладкою. Зовні шерсть часто дуже схожа на звичайне хутро, але взуття на такому утеплювачі набагато легше, витонченіше, практичніше і, звичайно, дешевше хутряного. Важливо розуміти, що вовняний утеплювач - не підробка «під хутро» і не спроба заощадити на теплозахисних якостях зимового взуття, а якісний, ефективний, екологічний і довговічний сучасний утеплювач зимового взуття, перш за все для міста. Якісна шерсть відмінно виконує свої функції протягом 3-4 років. І при цьому взуття на вовняному утепленні набагато краще хутряного переносить зношення і неправильний догляд.

  1. Наступне, на що особливо взимку потрібно звернути увагу - підошва. Повірте, коли на вулиці буде мінус так 15, або коли сніг починає топитись, саме підошва буде відігравати найважливішу роль для вашого взуття. Матеріал підошви повинен бути термоелопласт, який забезпечить вам водонепроникність, гарно прослужить, не буде слизьким. Якщо ж пропоноване для вас взуття має матеріал підошви полівінілхлорид - радимо вам одразу переходити до пошуку іншого взуття, адже всі вищеперераховані переваги термоелопласту тут повністю відсутні. Також при виборі взуття саме на зиму зверніть увагу на висоту підошви - вона повинна бути не менше 1,5 сантиметра, якщо буде менше - ногам буде зимно.  Протектори краще вибирати безпечні та надійні: чим глибше рельєф, тим більш стійким буде взуття на слизькій поверхні. 

  2. Важливим критерієм зручності чоловічого зимового взуття є устілки. На зиму устілки повинні бути м'які та теплі. В якісному зимовому взутті їх в основному використовують з таких матеріалів як повсть, фліс або овчина. Також існують специфічні устілки з підігрівом, і термоустілки.

 

Все вищеперераховане нами - це досвід та зауваження від нас та наших клієнтів, тож повірте, інформація була набута практикою за роки існування нашої фабрики взуття “Стептер”. Переходьте на наш каталог та вибирайте якісне чоловіче зимове взуття з урахуванням усіх переваг якісних, надійних та натуральних вищеперерахованих матеріалів, адже ми пропонуємо тільки якісне зимове взуття, а ціна від виробника вразить вас доступністю. Ми відповідаємо за наше взуття та даємо на нього гарантію, тож не соромтесь, телефонуйте або замовляйте дзвінок нашого менеджера то отримайте відповідь на всі ваші запитання!